proefabonnement

Wil je graag ontdekken of tennis de sport voor jou is? Dan bieden we je graag de mogelijkheid om een proefabonnement af te sluiten. Met ons proefabonnement kun je gedurende drie maanden voor slechts € 37,50 volop genieten van alle voordelen en faciliteiten die onze vereniging te bieden heeft.

Tijdens het proefabonnement krijg je de kans om kennis te maken met de sfeer van onze tennisvereniging en te ervaren hoe het is om bij ons te spelen. Of je nu een beginnende tennisser bent of juist al enige ervaring hebt, het proefabonnement is toegankelijk voor spelers van alle niveaus. 

Met het proefabonnement ben je ook gelijk automatisch lid van de tennisbond (KNLTB), zo kun je gedurende de proefperiode ook gebruik maken van de extra's die de KNLTB biedt.

Gedurende de proefperiode heb je de mogelijkheid om vrij te tennissen op onze prachtige tennisbanen en deel te nemen aan georganiseerde activiteiten, zoals clubtoernooien en sociale evenementen. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze moderne faciliteiten, zoals kleedkamers, douches en het gezellige clubhuis.

Na afloop van het proefabonnement zullen we je uiteraard graag informeren over een regulier lidmaatschap. Je kunt dan beslissen of je je wilt aansluiten bij onze tennisvereniging en deel wilt uitmaken van onze dynamische en sportieve gemeenschap. Klik hier voor meer informatie over ons reguliere lidmaatschap.

Ben je geïnteresseerd in een proefabonnement? Vul dan nu het inschrijfformulier in en kies voor de optie Proefabonnement (klik hier).

Wil je gebruik maken van tennislessen, neem dan contact op met TENNISenzo voor de mogelijkheden (06-55851333). Meer informatie over de tennislessen vind je ook op onze site (klik hier).