Bardienst inplannen

Voor het inplannen van de (bar)diensten maakt TV de Schans gebruik van de de module "diensten" van de KNLTB.CLUB. De mogelijkheid tot het inplannen van diensten is voor een nieuw kalenderjaar vanaf medio december mogelijk. 

Klik hier voor uitleg hoe je een dienst kunt inplannen via de ClubApp. Voor het inplannen van een dienst via de website klik hier.

Van een zelf ingeplande dienst krijg je een bevestigingsmail. Verder krijg je 2 weken, 1 week en 1 dag voor dat je een dienst gaat draaien een herinneringsmail. De gebruikers van de ClubApp kunnen gebruik maken van de automatische agenda koppeling, hiermee kunnen je geplande diensten direct in je agenda geplaatst worden.

In de herinneringsmail staat aangegeven wie het barhoofd van die dag is en waar je de sleutel op moet halen.

Afkoop van bardienst(en) is mogelijk, dit kan alleen indien je diensten nog niet zijn ingepland. Voor afkoop stuur je een e-mail naar [email protected]

Leden die na 1 januari lid zijn geworden draaien voor dat jaar de bardiensten naar rato van de datum dat het lidmaatschap is ingegaan.

Wil een dienst ruilen kun je zelf een ander lid benaderen met het verzoek om een dienst te ruilen, deze wisseling geef je door via [email protected].

In verband met de schenkvergunning is het noodzakelijk dat ieder lid dat achter de bar staat in het bezit is van een certificaat Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA), klik hier voor meer uitleg en het maken van de bijhorende test.