Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van TV de Schans! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

Algemeen

Leuk dat je lid wilt worden van onze tennisvereniging, voor je inschrijving dien je gebruik te maken van dit online inschrijfformulier.

Met welk doel verwerken wij uw gegevens?

Om als vereniging op een juiste wijze onze diensten te kunnen leveren hebben wij uw gegevens nodig. Denk hierbij aan: het sturen van nieuwsberichten, uitnodigingen voor evenementen, het voldoen van het lidmaatschap, het aanmaken van een account voor de KNLTB ClubApp en het mogelijk maken om gebruik te maken van digitale afhangbord.
We beroepen ons, in overeenstemming met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) op de grondslag het uitvoeren van de overeenkomst (uw lidmaatschap bij de Vereniging).

Als alles goed is ingevuld krijg je de melding dat de inschrijving succesvol is opgenomen en ontvang je je inschrijfformulier automatisch per mail. Zorg dat je het e-mailadres juist hebt ingevoerd, dit e-mailadres zal worden gebruikt als correspondentieadres. Met je inschrijving word je automatisch ingeschreven bij de Nederlandse tennis bond (KNLTB). Je krijgt vanuit de KNLTB-nieuwsberichten, wil je dit niet dan heb je de mogelijkheid om je hiervoor uit te schrijven in de eerste nieuwsbrief van de KNLTB. Ben je al eerder lid geweest van de KNLTB dan kun je desgewenst je bondsnummer en je sterkte invoeren.  Voor inschrijvingen jeugd (18-) geldt dat ouder/verzorger toestemming heeft gegeven voor aanmelding. Kijk voor meer informatie bij het kopje "Vereniging" en kies voor "Lidmaatschap". De KNLTB heeft voor de inschrijving een (pas) foto nodig, deze dien je zelf bij je aanmelding toevoegen (een foto genomen met mobiele telefoon voldoet meestal al). Deze foto wordt gebruikt voor de productie van de tennispas en zal zichtbaar zijn in de ledenadministratie. Tijdens activiteiten die door TV de Schans worden georganiseerd kan beeldmateriaal hiervan op de website en/of Facebook worden geplaatst.  Met de inschrijving gaat u eveneens akkoord met het gebruik van foto- en filmmateriaal waar je zelf opstaat ten behoeve van website/ Facebook of andere publicaties. Voor beeldmateriaal van kinderen wordt altijd toestemming gevraagd aan ouder/verzorger. Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de AVG. Deze kunt u vinden onder het menu "vereniging" dan te kiezen voor "Privacyverklaring"