Gebruik van de ClubApp

De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor de tennisvereniging. Het maakt het voor de leden gemakkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de club. Je kunt namelijk alles regelen vanuit één plek. Altijd en overal. 
  • (bar)diensten inplannen
  • leden opzoeken
  • nieuwsberichten bekijken
  • de clubagenda bekijken en zien wanneer er wat gepland is
  • indeling en uitslagen competitie invoeren
  • reserveren (afhangen) van een baan (klik hier) of kijk in de bijlage onderaan deze pagina
Download de KNLTB ClubApp via de onderstaande link:

Open de App op je telefoon en volg de introductie voor de uitleg over de App. Onze vereniging staat bekend als TV de Schans (je kunt eventueel ook zoeken op Geertruidenberg en dan kiezen voor TV de Schans).

Log vervolgens in met je bondsnummer en wachtwoord, heb je het wachtwoord niet (meer) dan kies je voor de optie 'reset mijn wachtwoord' en voer het bondsnummer in (zie keuze veld). Je krijgt dan een e-mail met je gegevens op het e-mailadres dat bij de vereniging bekend is. Komt deze e-mail niet binnen, kijk dan in je Spam folder of neem contact op met [email protected] om je e-mailadres te verifiëren. Meer informatie over het inloggen in de ClubApp? klik hier.

Zodra je ingelogd bent in de App krijg je de vraag of de App berichten mag sturen. Dit is handig bij het gebruik van push berichten waarmee je direct op de hoogte wordt gesteld van o.a. berichten over geplande activiteiten.

Meer informatie over het gebruik van de ClubApp kun je in bijgesloten document vinden.

 

afhangen-met-qr-code-instructies-voor-de-speler.pdf