Mini-Maxi Toernooi

Jaarlijks organiseert de jeugdcommissie halverwegen het jaar het Mini-Maxi Toernooi. 

Mini’s: Vraag aan je papa, mama, grote broer of zus, tante, oom, oma, opa, buur(man/vrouw), neef, nicht, vriendin of vriend of zij jouw MAXI willen zijn om deze dag samen te tennissen.

Maxi’s: Vraag aan je zoon, dochter, kleine broer of zus, neefje, nichtje, kleindochter, kleinzoon, vriendin of vriend of zij jouw MINI willen zijn om deze dag samen te tennissen.

Het is een leuke sportieve dag waatop je meerdere wedstrijdjes speelt, maar de uitslag is niet belangrijk!

We spelen in rood, oranje, groen en geel.

Rood:

Dit is voor mini's t/m 7 jaar of mini's die geen of weinig tennis ervaring hebben. Het zijn wedstrijdjes van 5 minuten op een miniveld. Heeft de mini geen zin meer dan is het ook geen probleem om te stoppen. Er word gespeeld met een zachte rode bal op een miniveld een miniveld.

Oranje:

Dit is voor mini's van 8 t/m 11 jaar. Deze mini's hebben al wat tennis ervaring en spelen op een driekwartbaan (een volledige baan die in de lengte is ingekort tot 18 meter). Er wordt gespeeld met een oranje bal die geschikt is voor het spelen op een driekwartbaan (zachter en lichter dan een gele tennisbal). Hier spelen we wedstrijdjes van 20 minuten.

Groen:

Dit is voor mini's van 10 t/m 14 jaar. Deze mini's hebben tennis ervaring en zijn groot en sterk en spelen op een hele baan. Er wordt gespeeld met een langzame groene bal. Hier spelen we wedstrijdjes van 20 minuten.

Geel:

Dit is voor mini's van 12 jaar en ouder. Deze mini's hebben tennis ervaring en zijn groot en sterk en spelen op een hele baan. Er wordt gespeeld met een normale gele tennis bal. Ook hier spelen we wedstrijdjes van 20 minuten.

Is het je niet duidelijk in welke groep de mini ingedeeld kan worden laat het even weten zodat we in overleg de juiste kleur kunnen kiezen.