Bardiensten

Binnen de vereniging wordt veel georganiseerd. Om alles in goede banen te leiden zijn er naast enthousiaste vrijwilligers ook mensen achter bar nodig. In de afgelopen jaren was het rond krijgen van een goede barbezetting geen eenvoudige opgave. Om voor voldoende capaciteit te blijven zorgen zijn 3 bardiensten per senior lid noodzakelijk.

Onze Drank- en Horecavergunning schrijft voor dat elke barvrijwilliger over een (gratis) IVA certificaat moet beschikken. IVA staat voor Instructie Verantwoord Alcohol schenken. Hiervoor is door de NOC-NSF een online tool beschikbaar gesteld waar je deze instructie kunt volgen. Ga hiervoor naar https://www.nocnsf.nl/iva en volg de instructies.

benodigde info:

  • e-mail adres bar verantwoordelijke is [email protected]
  • naam van de barverantwoordelijke is barcommissie TV de Schans
  • aangesloten bond is de KNLTB

Voor inplannen van de bardiensten wordt gebruik gemaakt van het dienstenrooster binnen KNLTB.CLUB. In december krijg je informatie hoe je de diensten voor het komende kalenderjaar kunt inplannen.

Gaat een dienst niet door ivm slecht weer, banen niet bespeelbaar of een activiteit die achteraf niet door blijkt te gaan komt deze dienst te vervallen en hoeft ook niet meer worden ingehaald. Indien je een dienst kiest tijdens een toernooi week of op een competitiedag ben je zelf verantwoordelijk om na te gaan of er op dat tijdstip ook daadwerkelijk gespeeld wordt. Deze informatie is tegen die tijd terug te vinden op de website van TV de Schans of op toernooi.nl.

Voor een overzicht van de barcommissie leden dien je (als lid) in te loggen op de website. Klik hier om in te loggen (dit is hetzelfde wachtwoord als voor de KNLTB.CLUB App). Ga vervolgens naar "home" (door linksboven op het logo van de Schans te klikken) daarna naar de menubalk en kies bij vereniging onder de optie bardienst voor barcommissie.

Hier kunnen  geen rechten aan verleent worden, de juiste informatie over het barhoofd staat aangegeven in de herinneringsmail die je 2 weken, 1 week en 1 dag voor aanvang van je dienst ontvangt. Ontvang je geen e-mail neem dan contact op met [email protected].