Succesvol leerlingentoernooi 2019 door TENNISenzo

15 februari 2019


Zaterdagavond 9 februari  jl. stond bij TV de Schans in Geertruidenberg weer het jaarlijkse senioren leerlingentoernooi met introducés op het programma. Bedoeld voor alle leden die tennisles volgen met eventuele introducés. TENNISenzo organiseert dit toernooi al ruim 25 jaar, in de beginjaren op de indoorbanen van Sportcentrum Parkzicht in Raamsdonksveer en na de aanleg van de kunstgrasbanen bij TV de Schans is het toernooi naar buiten verplaatst. De 40 deelnemers speelden van 19.00 – 23.00 uur gemengd- heren- en damesdubbels in gelijkwaardige poules. Sportieve wedstrijden met strijd, spanning en vooral veel speelplezier. 
Tussen de wedstrijden door werden de deelnemers voorzien van een hapje en een drankje.
De poulewinnaars zijn na afloop in het zonnetje gezet tijdens een heuse prijsuitreiking waarna de voetjes van de vloer konden. Het was wederom een sportieve, gezellige en feestelijke avond waarbij de onderlinge contacten weer zijn aangescherpt.
De succesformule van dit toernooi is te danken aan de vrijwilligers en de deelnemers. Een gevarieerd gezelschap met allemaal dezelfde intentie, er samen een topavond van maken.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 521 444

Address

Schuttersveld 7
4931CE Geertruidenberg