Loop mee met de Santa Run en sponsor daarmee TV de Schans

10 november 2018


De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel.
In 2008 begonnen als evenement van Rotary Club Gorinchem, waarna dit voorbeeld door vele Rotary Clubs in het hele land is gevolgd. Zo is de Rotary Santa Run in 2017 in 52 verschillende steden georganiseerd met een gezamenlijke opbrengst van ongeveer € 400.000,-. Hiermee werden meer dan 100 goede doelen ondersteund.

De Santa Run rennen is leuk. Maar het is natuurlijk ook leuk om met je gezin, klas, collega’s, sportteam of vrienden deze kerstmannenloop te doen! Een lekkere opwarmer voor de kerstdagen, volop gezelligheid én je levert met elkaar een mooie bijdrage aan het goede doel.

Dit jaar is het goed doel; de sportverenigingen v.d. gemeente Geertruidenberg. Dit betekent dat de gehele opbrengst naar de lokale sportverenigingen gaat. De opbrengst wordt verdeeld onder de sportverenigingen die minimaal 15 deelnemers werven voor de SantaRun. Het bedrag kan nog oplopen; er staat een collectebus bij de finish en mogelijk weet uzelf nog een individuele sponsoractie te organiseren.
De deelnemers halen hun kerstpak af bij sportzaak Govers Sport. Bij deze winkel geeft de deelnemer ook aan voor welke sportvereniging hij/zij loopt.
Inschrijfgeld = €10 per deelnemer (Kinderen onder de 10 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene (18+) deel te nemen).
Dat is inclusief een kerstpak, startnummer, medaille en consumptie van Lunchroom Ons Petries.

Klik hier voor meer informatie en je inschrijving op de website van Rotary Santa Run Geertruidenberg.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 521 444

Address

Schuttersveld 7
4931CE Geertruidenberg