Jonger dan 17 jaar en altijd al eens willen logeren bij de Schans?

10 mei 2022


Altijd al een keer willen blijven slapen in een tentje bij de Schans? Dit is je kans!
 
We starten op vrijdag 17 juni om 16.00 uur met een tennistoernooitje. We kunnen alvast vertellen, dat niet alleen de winnaars met een prijs naar huis gaan!
Tussen het tennissen door, moet er natuurlijk ook gegeten worden. Wij zorgen voor het avondeten. Wat gaan we dan eten? Dit blijft nog een verrassing! De rest van de avond spelen we bingo en houden we een filmavond. De mooie prijzen en popcorn zullen niet ontbreken.
 
Uiteraard volgt dan het hoogtepunt, slapen in een tentje op het terrein van zwembad de Schans. Wij vragen jullie om zelf te zorgen voor een tentje en slaapbenodigdheden zoals een slaapzak, kussen etc. Mocht het niet lukken om een tentje te regelen, geeft dit dan even aan dan denken wij mee voor een oplossing. Wij zorgen voor voldoende begeleiding van volwassenen om alles veilig te laten verlopen.
 
Als iedereen wakker is zorgen wij voor een lekker ontbijtje. Op zaterdag 18 juni kan iedereen om 10.00u weer opgehaald worden.
 
Dit willen je echt niet missen! Inschrijven kan hier t/m vrijdag 10 juni.
 
Toch een beetje te spannend om te blijven slapen? Dan is het ook mogelijk om na de filmavond opgehaald te worden. Mocht je niet blijven slapen, geef dit dan even aan onder het kopje ‘bijzonderheden’.

Nieuwscategorieën