Jeugdcommissieleden gezocht!

13 december 2022


Franck van Huffelen, lid van de jeugdcommissie, teamcaptain van 2 jeugdteams en (vervangende) jeugdcompetitieleider gaat per 1-1-2023 stoppen.

Franck heeft veel betekend voor de jeugd, verzaakte nooit en regelde bijna alle communicatie. Hij was jarenlang captain van 2 jeugdteams (in elk team speelde een dochter van Franck) en nadat beide dochters door blessures niet meer mee konden spelen, is Franck nog een aantal seizoenen captain gebleven van beide teams. Gewoon elke zondag rijden en de bezetting regelen!

Frank, namens het bestuur, de trainers, de kinderen en hun ouders: DANK JE WEL voor alles wat je voor de jeugdcommissie hebt gedaan.

Carmen, Ingrid en Els willen ook stoppen als er opvolging is gevonden. Het was mooi team, fijn om mee samen te werken en alle begrip. Ook zij hebben jaren de kar mee getrokken.

Hanneke regelt de competitie voor de rode/oranje en groene jeugd en de bestellingen voor de shirts en truien. Als Hanneke verhinderd is, regelt Franck het. Hanneke geeft aan dat ze graag een vervanger wil voor Franck.

Dus, leden en ouders van jeugdleden, zoals je begrijpt zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die alle vrijgekomen taken op zich gaan nemen. Wij kunnen het niet alleen en zijn afhankelijk van onze vrijwilligers om onze jeugd een leuke en actieve vereniging te bieden.

Lijkt het je wat om je hiervoor in te gaan zetten? Laat het ons weten middels een mail naar [email protected] of spreek iemand van het bestuur of de jeugdcommissie aan. We gaan graag met je in gesprek over wat je voor onze jeugd kunt betekenen.

Update: we hebben inmiddels iemand gevonden die zich in wil gaan zetten voor de jeurgcompetitie maar hebben nog steeds hulp nodig bij andere jeugdactiviteiten.

Nieuwscategorieën