HELP!!! We kunnen niet alles alleen!

13 september 2019


HELP!!! We kunnen niet alles alleen!

Heb je het naar je zin bij de Schans en wil je wel iets meer voor de vereniging doen? Daar zouden we heel blij mee zijn.

Er zijn binnen een vereniging veel taken te verdelen, de ene taak is groot, de andere taak is wat kleiner maar er moet veel geregeld worden zodat al onze 350 leden met plezier naar een goed georganiseerde vereniging gaan om lekker te kunnen tennissen en waar de gezelligheid er omheen hoog in het vaandel staat. Maar.... HELP!!! we kunnen niet alles alleen!

We zijn als bestuur op zoek naar iemand die de activiteiten wil gaan coördineren of (liever nog) dit in een bestuursfunctie op zich wil nemen.

Wat houdt dit in?
Als activiteiten coördinator zorg je i.o.m. het bestuur voor de planning van activiteiten en ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers die die de organisatie van een activiteit op zich hebben genomen. Je hoeft zelf geen activiteiten te organiseren, al staat het je natuurlijk wel vrij om dit te doen.

Je maakt tegen het einde van het jaar een planning waarin de reeds bestaande en eventuele nieuwe activiteiten ingepland worden. Dit rekening houdend met bijvoorbeeld competitie, toernooien (regio) en beschikbaarheid van de banen. Door het jaar heen zie je er op toe dat bijvoorbeeld de inschrijving van de activiteiten op tijd opgestart worden door de verantwoordelijke vrijwilliger en ondersteun je hem/haar hier indien nodig bij. Ook ben je de contactpersoon voor de secretaris over berichten die uitgestuurd moeten worden i.v.m. activiteiten. Het is een functie waar je niet heel veel tijd aan kwijt bent maar het is wel iets wat door iemand gedaan moet worden... HELP!!! we kunnen niet alles alleen!

En dan zijn we voor het bestuur natuurlijk ook nog steeds op zoek naar een voorzitter en iemand voor de jeugdcommissie. Deze vacatures staan al lange periode open. Ook hiervoor geldt... HELP!!! we kunnen niet alles alleen!

Heb je andere ideeën waarmee je onze vereniging zou kunnen ondersteunen dan horen we dit natuurlijk ook graag.

Als activiteiten coördinator en/of bestuurslid ben je vrijgesteld van het draaien van de verplichte bardiensten.

Voor aanmelden/vragen of ideeën stuur een mail naar: [email protected]

Nieuwscategorieën Mededelingen


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen