Afgelasting vijfparken en zondagmiddagmix en sluiting kantine t/m 15 maart

11 maart 2020


De KNLTB adviseert haar leden om gevolg te geven aan de oproep om in Noord-Brabant alle evenementen - waaronder sportwedstrijden- tot en met komend weekend af te gelasten. Dit advies geldt voor alle tennisverenigingen en toernooiorganisaties in Noord-Brabant. Daarmee worden de inwoners van Noord-Brabant gestimuleerd mee te werken aan het beperken van de onderlinge sociale contacten. De oproep tot deze forse beperking van de sociale contacten via sport geldt alleen voor Noord-Brabant en vooralsnog tot en met komend weekend. KNLTB volgt hiermee het advies van NOC*NSF en sluit zich aan bij de oproep van de Veiligheidsregio's in de provincie Noord-Brabant. 

Wij geven als vereniging gehoor aan bovenstaand advies.

Dit houdt in voor de periode 11 t/m 15 maart:

-       Onze kantine gaat dicht
-       Het vijfparken vanavond is afgelast
-       De zondagmiddagmix a.s. zondag is afgelast
-       Een beslissing over het open toernooi wordt na het weekend genomen

Uiteraard vinden wij dit vervelend en vooral erg jammer. Maar de veiligheid en gezondheid staat op de eerste plaats. Van ons allemaal wordt inspanning verwacht om het corona virus in te dammen. Dit wil zoveel zeggen als het aantal besmettingen drastisch te laten afnemen.

Het staat eenieder vrij om te gaan tennissen maar hou je aan de adviezen van het RIVM en beperk dus ook je sociale contacten.

Nieuwscategorieën