Laddercompetitie

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar  individueel kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende beklim of daal je op de ladder. 

De Laddercompetitie is een competitie die uitsluitend gericht is op leden van de Schans. Voor nieuwe leden is dit een mooie gelegenheid om andere leden te leren kennen en tenniservaring op te doen.

Na de start van de ladder competitie periode schrijven leden zich in. Dit resulteert in een lijst deelnemers waarbij je iemand anders uit de ladder kunt uitdagen voor een wedstrijd.

Afhankelijk van je speelsterkte kun je spelers hoger in de ladder uitdagen, win je de wedstrijd dan klim je omhoog op de ladder. Sta je bovenaan dan ben jij de sterkste speler van de competitie. Dit totdat je een wedstrijd verliest, dan zak je een tree op de ladder en neemt iemand anders je plaats in.

Bij het uitdagen van een deelnemer die aan de laddercompetitie deelneemt stel je gelijk een gewenste speeldag/tijd voor. Diegene die uitgedaagd wordt kan dit accepteren of een ander moment om te spelen voorstellen.

Zorg wel dat je op het afgesproken tijdstip een baan reserveert. Is de speeltijd voorbij dien je voor het eventuele restant van de wedstrijd opnieuw af te hangen.

Een wedstrijd is gewonnen met twee gewonnen sets (derde set super tie-break). Na het spelen van de partij vul je zelf de uitslag in via de ClubApp of via de Website (mijn club).

Kijk op de site of er momenteel een laddercompetitie actief is en je nog deel kunt nemen https://www.tvdeschans.nl/mijn en kies voor 'laddercompetitie'. 

Kijk voor meer informatie voor inschrijven via de website: https://knltbclub.help/nl/articles/30277-inschrijven-laddercompetitie-lid of inschrijven via de ClubbApp:https://knltbclub.help/nl/articles/32452-laddercompetitie-clubapp

Voor meer informatie over het invoeren van de uitslagen kijk je op: https://knltbclub.help/nl/articles/26674-spelregels-uitdagen-accepteren-wedstrijduitslagen